IMORGON ÄR DET NYÅRSAFTON

Ja då sitter man här hemma dagen innan nyårsafton och är förskyld... Kan man bli arg eller? Skulle vara typiskt om man blir sämre i morgon och får ligga nerbäddad i sängen istället för att fira nyår. De hade ju inte varit så kul, så jag hoppas att det inte blir så.
Igår byggde Elias & min pappa ihop min Crosstrainer, så nu är den på plats. Jag bara längtar tills jag kan prova den ordentligt. (går ju inte nu när jag är förskyld)
Idag har jag varit en runda i Växjö. Det är sjukt mycket folk ute nu när det är rea, folk är som galningar efter att hitta några riktiga fynd. Jag blir så strött på denna hysteri, så jag orkade inte ens gå in i alla smockfulla affärer utan shoppa heldre när rean är över.  Så nu ska jag gå och umgås med min sambo, så håll tummarna för att jag vaknar upp imorgon och är frisk. =)
 

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG

Ja då var min födelsedag kommen, så nu är jag ett år äldre och det känns bra. (har inte fått någon åldersnoja än som vissa andra) =) Jag fick tio röda rosor av Elias, jag älskar blommor så jag blev jätte glad.
 Så om en liten stund ska Jag, Elias, min Mamma, min Pappa och min bror Poppe åka upp till växjö och äta på Acropolis. Ska bli gott det. Efter det ska vi gå på bio och kolla på: Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Det var längesen jag var på bio så det ska bli trevligt.


Igår var det utgång till Granada vilket var väldigt trevligt. Hade riktigt kul igår, inte lika roligt idag är lite bakis men det är smällar man får ta. =)

           

Då var Julen avklarad

Jaha då var julen avklarad. Vi firade Julafton hemma hos mina föräldrar. Det var en lugn och trevlig Jul, med god julmat, en massa julgodis och slutligen tomtegröt. =) Elias försökte att vara lite hemlighetsfull med min julklapp men när detta stora paketet bars in så visste jag direkt vad det var.... Det var en crosstrainer. Jag blev så himla glad så jag hoppade och stussade. Nu ska vi bara bygga ihop den.. =) Från mamma och pappa fick vi ett presentkort på ett spa i Diö, det ska bli mycket skönt och trevligt att utnyttja det.. sen fick jag en del smågrejer också.

             

Dan före Doppare dan..

Ja nu är det dan före doppare dan. Jag har precis suttit med en kopp glögg i handen och julkappspapper i andra, jag har slagit in alla julkappar nu så det är skönt att ha allt klart inför imorgon. Men jag är så nyfiken och spänd på vad jag ska få av Elias, han är så hemlighets full så nu har jag blivit lite osäker på vad jag ska få. Innan kände jag mig ganska säker, men imorgon visar det sig vad det är.. Spännande..
Så jag önskar er alla en RIKTIGT GOD JUL.. hoppas att vi kan få lite vitt på marken också..   hoj



Nu har man skaffat blogg också..

Nu har precis Nathalie, Anders och Zacharias varit hemma hos oss. Vi gjorde varma mackor.. Det var mumsigt och gott. Sen hjälpte Nathalie mig att skaffa en blogg. Så nu gäller det att försöka att lära sig hur detta fungerar, så ni får ha lite överseende med att det inte är så fint här ännu. Men det kommer. Vi hade även lite tv och godis mys. Jag och Elias passade på att gosa med Zacharias. Han är världens goaste Zacharias. 
Imorgon bär det av till växjö för att inhandla de sista julklapparna. Natha ska också följa med, så det blir kul med sällskap. Måste komma på något bra jag kan köpa till min älskade Elias.  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0